18 Eylül 2017 Pazartesi

MİNELAB SDC 2300


Bu kompakt su geçirmez dedektör kolay kullanımlı kontrollerle birlikte gelir ve montajsızdır. Daha çok altın yaması ve daha fazla altın nuggetı bulun!

SDC 2300, Minelab profesyonel test uzmanları tarafından gerçek altın alanlarda (ağır mineralize) saha testleri yapıldı ve kanıtlanmış sonuçlar sağladı. ” SDC 2300 daha önce başka bir marka orta ralli makinası tarafından avlanan arazi test alanlarında altın vuruyor ” – Minelab saha test cihazı

“SDX 2300 ile mineralize topraklarda daha küçük nuggets ve ince dişli örnek altın bulacaksınız, GPX 5000 de dahil olmak üzere diğer altın dedektörlerden daha”.

“SDC’nin eşsiz avantajı, mineralize ve tuzlu topraklarda ultra düşük zemin sesi ve sahilde ince altın ve ince hedeflere (zincirler gibi) karşı çok yüksek hassasiyet.”

– Bruce Candy [Baş Bilim İnsanı Minelab Elektronik, SDC Mucidi]

Özellikler:

Kompakt
Küçük taşınabilir boyuta, 8,5 “(216mm) x 15,7” (400mm) katlanır. Taşınabilir bagaj ve çoğu sırt çantasına uyar.

Su geçirmezlik yeteneği
Nehir kenarlarını ve kıyı şeridini tespit etmek için 10 ‘(3m)’ e kadar tamamen dalgıçtır ve karadan suya kolayca geçmenizi sağlar.

Dayanıklı ve Montajsız
Askeri sınıf inşaat, tek parça dedektör en zor koşullarda gerçekleştirmek için tasarlanmıştır. Montaj gerekli değildir.

Kolay Yama Avcılık
Zor altın yataklı kümelenmiş birikimleri bulmak için hızlı ve verimli bir şekilde ulaşılması zor ve uzak yerlerde arama yapın.

MPF Teknolojisi:

MPF (Çok Süreli Hızlı) teknolojisi, İletim (Tx) ve Alım (Rx) algılayıcı sinyaller arasında son derece hızlı Darbe İndüksiyon geçişini içerir. Bu nedenle, alımı çevrimi sırasında çok küçük altınların keskin algılanmasını mümkün kılmak için minimum kalıcı gönderim sinyali bulunur.
[Bilgi Bankası Makalesini Okumak İçin Tıklayın]



Kalite Tasarımı

Minelab kalite, tek parça montajsız tasarım.

SDC 2300’ün mekanik platformu askeri standartlara göre tasarlanmış ve test edilmiştir. Ar-Ge uzmanlarımız yüksek kaliteli malzemeler seçmiş ve ürünün manevra yapmasını ve çalışmasını kolaylaştırmıştır. SDC 2300, kullanım kolaylığı açısından kompakt ve hafiftir.

“Noel’de bir çocuk gibi kutuyu açık tuttum ve yeni oyuncağımı kaldırdı – Minelab SDC 2300 dedektörü. Bir araya getirilecek parçalar dolu bir kutu yok, sadece bu küçük dedektör tamamen katlanmış durumda ve hiç kimse SDC 2300’ü ilk gördüğünüzde ne kadar küçük bir kişi için hazırlamıyor ” – Steve, Kaliforniya, ABD



Güçlü Performans



Minelab’ın bilim adamları ve mühendisleri ‘en iyisine meydan okudu’.

Minelab’ın amiral gemisi GPX dedektörlerinde kullanılan MPS teknolojisinden esinlenen Minelab’ın bilim adamları ve mühendisleri SDC 2300 için “en iyi” meydan okumaya ve yeni MPF teknolojisini (Multi Period Fast) başarıyla geliştirdiler.

SDC 2300, bu orta sınıf PI sınıfında ‘rakipsiz’.

Arazi testleri, SDC 2300’ün GPX 5000 ve tüm VLF dedektörlerinden çok daha küçük altın bulacağını, mineralize zemin koşullarında kanıtladı. Alan araştırmacıları, diğer marka dedektörlerinin bu performans seviyesinin çok altında olduğunu ve bu orta sınıf yüksek performanslı PI sınıfında SDC 2300’ün “rakipsiz” olduğunu gösterdiklerini bildirdi.

Daha Hassas

SDC 2300, mineralize edilmiş zeminde dağılmış küçük altınlara karşı çok hassastır. Bu altın zor zemin koşulları ve ince altın boyutundan dolayı hem VLF hem de PI dedektörlü araştırmacılar tarafından sık sık gözden kaçırılır. Artık daha önce aranan bölgelerde kaçırdığınız küçük altını algılayabilirsiniz. Bu küçük altın buluntuları yeni yamalar ve daha büyük altın yatakları yol açabilir.

Önceden düşünüldüğü düşünülen eski alanların hepsini açılacaktır:

“Son 15 yıldır Whipstick Ormanı’nda (Bendigo) eğitim için kullandığımız bir alanda bulundu – Parça 0,05 gram ağırlığında ve yaklaşık 2 inç derinlikte toplandı … Fantastik makine – Bu olacak Önceden düşünülmüş olan tüm eski alanları açın “ – Dave, Victoria, Avustralya


[gallery link="file" size="medium" ids="1986,1987,1988,1989,1990,1991" orderby="rand"]

Ürün Linki: MİNELAB SDC 2300

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder