9 Mayıs 2017 Salı

MİNELAB GPX 5000


GPX 5000 MPS, DVT ve SETA teknolojileri sayesinde erişilmesi ve bulunmasi en güç işlenmemiş küçük altin parçalarını bile bulabilirsiniz.
Yeni Zamanlama Fonksiyonları GPX 5000 define dedektörünü çok yönlü ve becerikli hale getirmiştir. 8 zamanlama fonksiyonunun tek bir dedektörde toplanmış olması tek bir dedektör alarak 8 ayrı dedektöre sahip olmanız anlamına gelmektedir. Önceki modelde bulunan 5 zamanlama fonksiyonuna eklenen 3 yeni zamanlama fonksiyonu “madeni para / kalıntı”, “maden tuzu/altın” ve “kaliteli altın”dır.
GPX 5000 Kaliteli Altın arama fonksiyonu çok daha hassas ve derinde arama yapabilme olanağı sağlamaktadır. Böylece kimsenin şimdiye kadar bulamadığı derinlikteki altınlara ulaşabilirsiniz.
GPX 5000 Maden Tuzu / Altın fonksiyonu maden tuzlu toprak koşullarında bile her boyuttaki altını bulabilme olanağı sağlamaktadır. Bu fonksiyon özellikle plajlarda üstün başarı elde etmektedir.
GPX 5000 Madeni Para / Kalıntı fonksiyonu bereketli toprak koşullarında hiç olmadığı kadar derinde arama olanağı sağlamaktadır.

“Demir İkaz” özelliği sayesinde gereksiz metaller ayriştirilabilir.
“Hareket Kontrol” özelliği sayesinde dedektör kişisel arama hızına göre ayarlanabilir ve optimum seviyede hedefe ulaşma sağlanır.
“Ayarlama ( ses iptal )” özelliği sayesinde otomatik ya da manuel olarak gereksiz ses dalgaları en düşük seviyeye getirilebilir.
GPX 5000 üzerindeki “aydınlatma ( backlight )” sayesinde ekrandaki menu gece ya da gündüz rahatlıkla okunabilir. Pil gücü de bu sayede kontrol edilebilir.
GPX 5000 define dedektöründe de ayrıca hafif li-ion batarya ve mikrofon güçlendirme özelliği mevcuttur.
GPX 5000’in arama becerisini ve değerini arttirmak için standart olarak 11” Double D ile 11” Monoloop olmak üzere iki arama başlığı bulunmaktadır. Cihazda İngilizce, İspanyolca, Rusça ve Arapça dil opsiyonları mevcuttur.

Ürün Linki: MİNELAB GPX 5000

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder